7 maj, 2009

Nu finns Neptune Formula på Facebook

Nu har Ekomarine startat en företagsprofil för båtbottenfärgen Neptune Formula på Facebook. Tanken är att skapa en samlingsplats för det miljöintresserade båtfolket på internet.

– Färgbranschen är ibland lite hemlighetsfull, men det vill inte vi vara, säger Claes Tarras Ericsson, VD för Ekomarine. Båtägarnas åsikter och engagemang är ju det viktigaste för oss inte minst i utvecklingen av våra produkter. Exempelvis har vi i år frivilliga båtägare som testar färgen på Västkusten, där Neptune Formula ännu inte har lanserats.

På Neptune Formula-sidan på Facebook ska kunder och andra intresserade kunna få information om företaget och produkterna, föra diskussioner med varandra och kommunicera direkt med dem som utvecklat färgerna. Ekomarine kommer även att berätta om specialerbjudanden och intressanta nyheter.

För att gå med behöver man ha ett Facebook-konto och sedan är det bara att registrera sig som Neptune Formula-fan. Klicka här för att besöka Neptune Formula på Facebook.

Länk: www.neptuneformula.com

Om Ekomarine
Företaget Ekomarine grundades 2002 för att utveckla en bottenfärg helt utan gifter eller negativ påverkan för havsmiljön. Neptune Formula är den första färgen som lanseras kommersiellt baserad på den forskning Ekomarine utfört. Under 2007 gick Östersjöstiftelsen och Allba Invest AB in som delägare i företaget. Östersjöstiftelsen stödjer forskning med anknytning till Östersjöregionen sedan 1994. Allba Invest AB är ett riskkapitalbolag som ägs av familjen Jensen, tidigare ägare till elektronikföretaget ELFA. Ekomarine belönades med den internationella utmärkelsen Brands with a Conscience 2009.

Kommentarer

Matti Palm 09:24:31 2009-05-07

Hejsan. Länken till Facebooksidan är: http://www.facebook.com/pages/Neptune-Formula/73463695911