3 juni, 2009

Jabsco introducerar ny fjärrstyrd lstrålkastare

ITT Jabsco presenterar stolt en ny fjärrstyrd dubbelstrålkastare 233SL med normalljus på 200 000. Dubbelstrålkastaren har rena, moderna linjer och många nya funktioner som aldrig funnits tidigare på en strålkastare i den här storleken.

Nya Jabsco 233SL har konstruerats för att få den bästa kombinationen av spridning (bredd) och intensitet (längd). Flera nya designlösningar har byggts in i 233SL och ger funktioner som t.ex. inställning från spotlight till flodljus och 10º automatsvep. Horisontell vridbarhet är kontinuerligt 360º utan avbrott, och det vertikala området är totalt 27º – 9° från mittlinjen till högsta läget och 18° från mittlinjen till lägsta läget. Om man trycker på en knapp sveper ljuset kontinuerligt 10º på varje sida om den initiala målpunkten.

Jabsco 233SL monteras med bajonettbas av snabbkopplingstyp och säkerhetslåssystem, som är perfekt vid montering och demontering för förvaring och resor. Den trådlösa fjärrkontrollen underlättar monteringen. Fyra trådlösa kontrollenheter kan monteras på olika ställen i båten utan dyrbar kabeldragning.

Marinstrålkastare måste kunna klara många olika uppgifter, bland annat att lokalisera bojar och lysa upp en trång farledsränna. Jabsco 233SL klarar allt detta med glans.

Länk: www.jabsconews.com