5 juni, 2009

Dagens Båtar på grund – nerlagd efter ett nummer

Båttidningen Dagens Båtar läggs ner redan efter det första numret. Det uppger nyhetsbrevet Mediatrender. Dagens Båtar var Bonniers försök att skapa en ny motorbåtstidning i stället för Båtnytt, som de sålde för ett tiotal år sedan och som idag ägs av LRF Media.

Bonniers första försök att skapa en ny båttidning gick på grund redan innan det sjösattes. Tidningens ansvariga hade glömt att registrera tidningens titel på nätet, varpå en annan båttidning hann före och därmed fördröjde hela lanseringen…

När slutligen Dagens båtar lanserades 12 mars i år var det under anspelningen att det skulle vara ”Sveriges roligaste båttidning”. Tidningen skulle utkomma med sex nummer per år, men nu har alltså Bonniers Specialtidningar stoppat utgivningen enligt www.mediatrender.se

Kommentarer

förarbevis 08:39:00 2009-06-06

Vad synd. Jag köpte första numret och tyckte att det var den bästa båttidningen som jag läst någonsin.
Det behövs ju åtminstone en bra tidning i sverige.