18 augusti, 2009

Raymarine får ny svensk distributör 1 september

Elektroniktillverkaren Raymarine har i ett nytt, långsiktigt och fördjupat avtal överenskommit med Belamarine AS i Moss Norge att via ett svenskt dotterbolag: Belamarin AB ansvara för distribution och service av Raymarine på den svenska marknaden. Förändringen sker 1 september. Samtidigt pågår försök från bland andra Garmin att eventuellt ta över Raymarine.

– Vi är mycket glada och positiva till denna förändring på den svenska marknaden som kommer att leda till en slagkraftigare organisation med utnyttjande av synergier och med fullt stöd från Raymarine, säger Andy King Sales and marketing Director på Raymarine

Verksamheten kommer att bedrivas i Billdal söder om Göteborg. Kärntruppen av de medarbetare som funnits med hos den tidigare distributören finns även med i Belamarin AB.

Länk: www.belamarin.se

Kommentarer

Rolf Löfström 12:12:15 2010-02-10

Har en Raymarine GPS , tror den heter c120 (kostade ca 50 000 för 3 år sedan). Varje vår får jag stå och öva för att kunna utnyttja det mest elementära finesserna men det är nog bara hälften av möjligheterna. Har ni någon info/kurs som gör att jag skulle kunna utnyttja mera av min GPS?
Tacksam för tips
Rolf Löfström

Pontus 10:34:59 2010-03-09

Hej Rolf,
Beroende på var du bor, ex i Göteborg har vi samarbete med Sjösportskolan i Långedrag som bedriver kurser med våra produkter. Om inte annat, ställer vi denna vecka ut på Älvsjömässan i Sthlm, monter C08:11, om du har möjlighet att komma vägen om vår monter kan vi visa dig vilka möjligheter som finns. Tredje alternativet är att hitta duktig butikspersonal som har intresse att visa sig,
Mvh Pontus
Belamarin AB

Ove Månsson 22:17:51 2010-11-08

Hej. är det någon som vet var man kan få tag i en svensk bruksanvisning till en Raymarine Rc 435 i ? Mvh Ove

Pontus 09:25:11 2010-11-10

Hej Ove,
Ring till oss, Belamarin AB, 031 763 36 70 så ska vi hjälpa dig,

Mvh Pontus
Belamarin AB