19 augusti, 2009

Henri Lloyd Flagship Store öppnar i Göteborg

Den 19 augusti öppnar Henri Lloyd sin första Flagship Store i skandinavien. Det brittiska lifestylevarumärket har sedan tidigare 16 konceptbutiker i Storbritannien och ytterligare 14 i övriga länder. Den första butiken kommer att ligga på Södra Larmgatan 16 i Göteborg, ett område som just nu är Göteborgs bästa shoppingområde med ett antal butiksöppningar med kända varumärken såsom Tiger of Sweden och Whyred nära beläget.

Henri Lloyd har sedan tidigare använt sig konceptinredningen tillsammans med nyckelkunder som shop-in-shop koncept, och den uppdateras löpande. Känslan i den nya butiken kommer att andas Henri Lloyds grundvärderingar som framför allt speglar en närhet till havet.

Förutom Henri Lloyds Lifestylekolletktion kommer Henri Lloyd Marine, sjöklädeskollektionen samt Henri Lloyd Footwear att säljas i butiken.

– Det känns riktigt roligt att få vara med om den första öppningen och att kunna göra ett statement till marknaden i den konjunktur som råder, att Henri Lloyd satsar fullt när det blåser, säger Magnus Liljeblad – nytillträdd VD för Sportmanship AB, som är distributörer för Henri Lloyd i Sverige sedan 1985.

Läs mer: www.sportmanship.se