10 september, 2009

Nya yacther från Sunseeker på TV

Nu drar Sunseeker International – världens största helt fristående båttillverkare – igång egna TV-sändningar där de kan presentera sina nyheter. Premiären sker i samband med den årliga Southampton Boat Show (11–20 september), där också varvets båtar demonstreras – som vanligt är de fulladdade med all tänkbar lyx.

Sunseeker har fortsatt att utveckla och förfina sina yachter även under de svåra tider som vi förhoppningsvis håller på att ta oss ur. Varvet, som har över 2 200 anställda på den engelska sydkusten, vill framstå som ett internationellt föredöma för lyxiga motoryachter även i lågkonjunkturen.

För den som vill ta del av nyheterna presenteras fyra nya yachter – Sunseeker 80 Yacht, Predator 54, Predator 60 och Predator 130 – på http://tv.sunseeker.com

Den som följer länken får en unik inblick i hur ett av världens mest framstående varv utvecklar och designar nya modeller. Tillsammans med några italienska båttillverkare ligger Sunseeker absolut i världstoppen, vilket belyses i filmen.

Sunseeker etablerades för över 40 år sedan och har därefter byggt upp ett rykte om att tillverka världens lyxigaste och finaste motoryachter, som oftast är en kombination av lyx och prestanda.

Länk: www.sunseeker.com