10 september, 2009

Snipor som passar även för båtfolk under 60 år

Snipor blir allt mer populärare. Både för att vi gillar att ta de lugnt och mysa på sjön och för att det är miljömässigt och ekonomiskt rätt. Den här snipan heter Isloep och introduceras på den svenska marknaden av Nordalp Marin. Den passar bra för dem som vill vara på sjön tillsammans med sin familj utan att skumpa fram.

Isloep har bland annat en modell på 7,35 m som är CE-registrerad för tolv personer. Med en Yanmar dieselmotor är priset från 300 000 kr och uppåt. Modellerna finns från 5,85 m upp till 9 m. Dessutom finns 5,85 m båten även i ett alternativ med elmotor och 7,35 m modellen finns som en snabbare version med 75 hk motor.

Isloep skiljde sig mot traditionella snipor genom sin annorlunda design, som närmast påminner om italienska Apreamare och deras halv- och helplanande snipor.

Tillverkningen av skrovet sker i samarbete med en norsk livbåtstillverkare.

Länk: www.isloep.se

Kommentarer

Sara 16:25:55 2012-10-31

Jag gillar det