18 september, 2009

Mattias Rahm 4:a på Danish Open

Mattias Rahm och hans Stena Bulk Sailing Team slutade på en 4:e plats när världscuptävlingen Danish Open avgjordes i Århus, Danmark. Mattias förlorade den rafflande semifinalen mot australiensaren Torvar Mirsky med 3-2. I matchen om 3:e pris vann sedan Peter Gilmour, även han Australien. Danish Open vanns av hemmaseglaren Jes- Gram Hansen.

Mattias och hans besättning, Johan Barne, Daniel Björndahl, Oscar Angervall och Fredrik Aurell, lyckades bra i grundomgången. Efter 11 seglade matcher hade Stena Bulk Sailing Team, resultatet 7-4. Vindarna var skiftande, vilket gjorde det väldigt svårseglat.

– Efter misslyckandet i Marstrand tidigare i somras var det skönt att åter prestera och ta sig till semifinal. Semifinalen var stentuff och vi var nära att gå hela vägen till final. Nu satsar vi mot nästa tävling, som går på Bermuda i början av oktober, säger Mattias Rahm, skeppare Stena Bulk Sailing Team.

Följ Mattias och hans besättning på http:/stenabulksailingteam.blogspot.com/