28 september, 2009

Storsatsning av Pershing på Genuas båtmässa

Pershing, ett av Italiens mest välkända motorbåtsvarv, gör som sina engelska kollegor och satsar för fullt för att möta en kommande uppgång i försäljningen. Vid båtmässan i Genua visar Pershing sju modeller, varav Pershing 108 (bilden) är en av de största.

Pershing, som är en del av den italienska Ferretti Group, har drabbats av lågkonjunkturen som alla andra. Men på Genuamässan 3-11 oktober visar de upp en myket optimistisk satsning.

En fortsatt strävan mot att vara innivativ, betydande investeringar inom forskning och utveckling och en fortsatt satsning på att bygga varumärket Pershing som något alldeles extra inom snabba, lyxiga motorbåtar är en del av satsningen.

– Vi har fått ett starkt internationellt erkännande. Fortfarande är det mycket viktigt med personlig stil och möjlighet att anpassa båtar som är viktigt. Vi har med hjälp av detta i år hittat nya marknader som till exempel Montenegro, Indien, Thailand och Angola, säger Tilli Antonelli, VD och grundare av Pershing.

På denna den 49:e Genoa International Boat Show, visar Pershing följande modeller: Pershing 115, Pershing 90, nya Pershing 80, Pershing 72, Pershing 64 och Pershing 56.

Länk: www.pershing-yacht.com