26 oktober, 2009

Där den svenska klassiska båtvärlden möts

Swedish Classic Boats är Sveriges snabbast växande nätverk för alla som fascineras av klassiska båtar. Sedan grundandet i juni 2009 omfattar nätverket idag 300–400 medlemmar spridda över Skandinavien.

– Det är tydligt att det fanns ett behov för en plats på nätet för oss som älskar svensk båtkuultur, säger nätverkets grundare, Anders Værnéus.

– Hela sajten är uppbyggd enligt samma mall som bland annat Facebook använder. Så det är lätt att förstå hur det fungerar och lätt att berätta för omvärlden vad man håller på med hemma i garage och under presenningar. Samt givetvis knyta nya kontakter.

Kontaktskapandet är det centrala. Att hitta andra entusiaster som håller på med samma sak som man själv. Det är också ett snabbt och enkelt sätt att efterlysa båtar, saker eller kanske kunskap som man själv saknar.

Länk: swedishclassicboats.ning.com