10 november, 2009

Extra muskelkraft med riktsats från Kamasa Tools

Ibland räcker varken slägga, starka grannar eller kätting kopplad i kompisens bil. För att rikta karosser behövs extra muskler.

– Vi lanserar en riktsats med kapacitet på 10 ton som kompletterar vår tidigare 4-tons riktsats. Med den nya riktsatsen möter vi efterfrågan på större och kraftigare verktyg, säger Ola Gustafsson, produktspecialist på Kamasa Tools.

Båda satserna har fått ett enhetligt utseende och är kompletta för att klara press-, lyft- och tryckuppdrag vid karosseriarbeten.
– De hydrauliska delarna som ingår är producerade med mycket stor noggrannhet och kvalitet vilket borgar för bra effekt och lång livstid. De hydrauliska pumparna kan användas både horisontellt och vertikalt.

Varje riktsats levereras i en slagtålig box av olje- och köldbeständig plast med fast inredning i lock och botten.

– I boxen finns, förutom en pump med slang, bland annat även förlängare av olika storlek, spridarkil, tryck- och kilhuvuden. Samtliga mekaniska delar har snabbkoppling.

Priset för riktsats K 5170, 4 ton, är 2 579 exklusive moms samt
3 494 exklusive moms för riktsats K 5171 på 10 ton. Båda riktsatserna finns tillgängliga hos Kamasa Tools återförsäljare runt om i landet.

Bild: Kamasa Tools kommer med extra muskler vid karosseriarbeten och kompletterar sin 4 tons riktsats med en ny och mer kraftfull riktsats med 10 tons kapacitet.

Länk: www.kgk.se