13 november, 2009

Henri Lloyd ventura jacket

Henri Lloyd släpper för våren 2010 ytterligare en helt ny produkt i det populära Coastal/Inshore programmet. Ventura Jacket är en storebror till nya Vista Jacket som tar dig ytterligare lite längre ut till havs. Det är en en prisvärd och välarbetad jacka som är fullgod för segling på flera nivåer.

Det som i huvudsak skiljer de båda nya modellerna åt är att Ventura Jacket har en högre krage med Storm Shield flerp framtill samt starkare förstärkningar på jackan genomgående, för att tåla lite tuffare tag.

Ventura Jacket är också utrustad med Optivision Hood, vilket är en genomskinlig del i huvan som stärker pereferiseendet, samt har Henri Lloyd TP2 membranet som ökar andasfunktionen och ger ytterligare livslängd.

Jackan är 100% vatten och vindtät, samt är behandlad med Super Durable Water Repellency (SDWR) systemet som hjälper vattnet att ledas bort och gör så att plaggets prestanda och komfort bibehålls. Henri Lloyd Ventura Jacket finns i både dam och herr. Den kostar 2495 kr och säljs i färgerna rött, gult och marinblått.

Länk: www.sportmanship.se