13 november, 2009

Vista Jacket från Henri Lloyd

För våren 2010 kommer Henri Lloyd med en efterlängtad produkt som fyller det hål som den mycket populära Anacondajackan lämnade efter sig.

Vista Jacket är en prisvärd och välarbetad jacka som är fullgod för segling men som samtidigt är intressant som lifestyleprodukt. Henri Lloyd har sedan 2009 förstärkt sitt designteam med Craig Prest som nu har ett övergripande ansvar för hur både lifestylekollektionen och marinekollektionen spelar med varandra.

Med fyra standardfärger samt fyra speciellt framtagna färger för den nordiska marknaden finns ett spektra som passar alla.

Till Vista Jacket släpps också Vista Trousers – en låg midjebyxa med förstärkningar som en traditionell midjebyxa men utan hängslen. Vista Trousers är resultatet av en stor efterfrågan på den här typen av seglarbyxa.

Vista Jacket och Vista Trousers har Henri Lloyd TP1 membran vilket gör dem 100% vattentäta och vindtäta.Produkterna är behandlade med Super Durable Water Repellency (SDWR) systemet som hjälper vattnet att ledas bort och gör så att plaggets prestanda och komfort bibehålls.

Henri Lloyd Vista Jacket finns i både dam och herr. Den kostar 1995 kr och säljs i färgerna svart, marinblå, vit och röd. Vista Trousers finns i herr, kostar 1495 kr och finns i färgerna marinblå eller svart.

Länk: www.sportmanship.se