1 december, 2009

Ljusstark lampa för utomhusbruk

Med en ljusstyrka på 225 lumen, reglerbart ljus i flera olika nivåer, en enastående ljusstråleprofil och med den effektiva reflektorn är TK12 en perfekt ficklampa för dina ljusbehov utomhus. Fenix TK12 tillverkas med tekniskt nytänkande och har både användarvänlig, gedigen design och en ljuskägla som har en räckvidd på över 200 meter.

Med syfte att möta olika ljusbehov vid utomhusaktiviteter har TK12 tre driftslägen. Varje driftsläge har två ljusnivåer vilket gör att man kan välja mellan ljusstyrka och brinntid på batterierna. I ett av driftslägena kan blinkfunktion användas.

TK12 är enkel att hantera och med ett intelligent kretssystem memorerar lampan det senaste läget som användes och startar där när lampan tänds igen. Lampan lyser med full styrka hela brinntiden i det effektläge som valts.

Fenix TK12 är en uppgraderad version av den populära
modellen Fenix TK10.

Länk: www.c2safety.com