15 december, 2009

Ny RIB för hela familjen från Agapi Marine

Svenska Agapi Marine AB presenterar en helt ny RIB som är anpassad för hela familjens båtliv: Agapi 900 Walk Around. Det är en, enligt Agapi själva, helt ny och revolutionerande typ av båt med en unik kombination av egenskaper. Det är första RIB som kombinerar RIB-ens fina sjöegenskaper, en svensk modern design med en familjeorienterad kabinlösning med fyra sovplatser och en Day Cruiserkapacitet att ta upp till tio personer – allt med en båt som enkelt trailas efter en vanlig familjebil och inom kort med vanligt B-körkort (totalvikt ca 2100 kg).

Båten kombinerar dessutom prestanda och miljöhänsyn på ett unikt sätt; Med minsta motorn kan man komma under litern/n.m samtidigt som båten kan nå farter över 55 knop med en 350 hkr utbordare. Miljöhänsynen förstärks av traileregenskaperna där allt tradionellt “båtmeck” i princip elimineras och onödiga transportkostnader minimeras.

Det är möjligt att upptäcka hela Skandinavien med en sådan här högpresterande båt där sjösättningen är så enkel tack vare den anpassade trailern att man ensam tar i eller upp båten på under tio minuter.

Agapi 900 W.A rekommenderas med en motor på 175 hk upp till 350 hk och kostar från 649 000 i basutförande. Båtarna säljs direkt från generalagenten med visningslokal i Vallentuna.

Länk: www.agapimarine.se