17 december, 2009

Premiär för ny Colombo 36 Bellagio till våren

Bellagio är normalt ett lyxnamn som man förknippar med James Bond och andra snobbar. Men till våren kommer ett av Italiens kvalitetsvarv med en ny modell som de kallar Colombo 36 Bellagio. Det är den andra båten i Colombos nya serie med sportbåtar. Den blir på 11,53×3,65 m och får rejäla prestanda.

36 Bellagio är som sagt den andra modellen i den nya serien med Colombos sportbåtar. Båten har en modern stil och byggs i högsta kvalitet med komponenter i högsta möjliga standard.

Däcket är modernt designat av Nuvolari och Lenard. Den berömda konstruktörsfirman Victory Design by Brunello Acampora står för designen av skrovet.

Målet med den nya modellen är klart: att bygga en båt som utskiljer dess ägare, en produkt som har modern charm och tidlös design. Den har, enligt tillverkaren, många moderna finesser och har en välutrustad cockpit och ett stort soldäck.

Under däck finns förhållandevis stora utrymmen med “owner’s suite” med ett stort badrum och en rymlig garderob. Det finns också möjlighet att installera en besättningskabin vid behov…

Colombo 36 Bellagio är standardutrustad med Volvo Penta IPS 400 framdrivningssystem med två stycken 300 hk D4 turbodieslar för att nå tillräcklig fart och prestanda.

Dimensions and specifications:
Length overall 11.53 m
Beam 3.65 m
Dry displacement 7.00 t
Fuel tank 990 l
Water tank 350 l
Engine Volvo Penta IPS 400 – 2 x D4 300 hp

Länk: www.colomboboats.it