15 februari, 2010

Elite Hotels öppnar nu sitt tjugonde hotell – Elite Hotel Marina Tower

Måndagen 8 februari öppnades dörrarna för nya Elite Hotel Marina Tower på kajen i Saltsjöqvarnsområdet i Stockholm. Anläggningen är ett modernt affärs- och konferenshotell med fokus på hälsa och välbefinnande och har 186 rum, möteskapacitet för upp till 900 personer samt stor spa-anläggning med pool.

Elite Hotels tjugonde hotell är även historiskt kedjans största satsning. Anläggningen har byggts i den kulturminnesmärkta kvarnbyggnaden på kajen.

Elite Hotels består idag av 20 kvalitetshotell på 14 orter – från Malmö i söder till Luleå i norr.

Vd och ägare är Bicky Chakraborty. Elite Hotels har ca 2 500 anställda och huvudkontoret finns i Stockholm. Pubkedjan The Bishop’s Arms med sina 28 pubar ingår i koncernen. Koncernen omsatte totalt ca 1,3 miljarder kronor 2008.

www.elite.se/marinatower