3 mars, 2010

Sverigepremiär för husbåt på Allt för sjön

CatMarina visar koncept och ritningar för en helt ny typ av husbåt på Allt för sjön, som öppnar på fredag. Företaget konstruerar och tillverkar körbara flytande villor på katamaranskrov – allt med hög kvalité. Med CatMarina husbåtar kan du på ett fantastiskt sätt njuta av både fritidsboendet och rörelsefriheten till havs på samma gång. Här kombineras komfortabelt boende med enkelheten att röra sig på vattnet. Du kan bokstavligen förändra och bestämma var och när du vill spendera din tid i naturen. Till inredningen används genomgående material och möbler av hög kvalitet. Bekvämlighet och öppna ytor har varit utgångspunkten vid designen.

Husbåten manövreras från styrpulpeten inomhus alternativt med fjärrstyrd autopilot från soldäcket på taket. Två st utombordare på 40 hästkrafter/st ser till att marschfarten håller sig runt 6-8 knop.

Du kan fiska, äta, bada bastu och njuta av kvällssolen tillsammans med släkt och vänner. I det hemtrevliga köket tillagas läckra måltider även för större sällskap. Du kan enkelt förflytta dig till en ny plats – samtidigt som du har alla moderna bekvämligheter till ditt förfogande.

Bland CatMarinas produkter finns fem olika modeller av husbåtar, med eller utan bastu, samt två modeller av flytande bastur. Tack vare katamaranskrovet är husbåten stabil och säker.

Den flytande bastun tillför helt nya dimensioner till bastu-upplevelsen. Bada bastu vid din egen strand eller ta en tur ut i den vackra skärgården och njut av bastun vid ditt eget smultronställe. Möjligheterna är oändliga.

Catmarina husbåtarna är till strukturen osänkbara och därmed säkra. Husbåtar är CE godkända och de framförs som en båt och behöver därmed inget bygglov. Alla Catmarinas produkter har två års garanti.

Catmarina ger dig chansen att bo och röra dig fritt på vattnet, njuta av spektakulära sevärdheter och kasta ankar i naturnära hamnar. Passa på och njut av de oändliga vyer som vår skärgård har att erbjuda.

Husbåten visas på Allt för sjön i Älvsjö den 5 – 14 mars 2010 i monter A01:02.

www.ccmarinutveckling.se
www.catmarina.se