3 mars, 2010

Ny multifunktionsdisplay från Geonav

Geonavs nya G12 multifunktionsdisplayen är den första produkten i Geonavs nya spännande produktlinje. G12 innehåller en mängd exklusiva funktioner inklusive BlueLogic™ användargränssnitt, DualFuel™ kartografi för både Navionics och C-MAP, inbyggt XD ekolod och en imponerande snygg, ergonomisk design.

G12 har ett enkelt och modernt användargränssnitt som kallas BlueLogic™. Färgstark grafik och animering gör G12 enkel att använda och placerar den i en klass för sig. G12 har en ergonomisk kontrollpanel som med hjälp av smarta menyer gör arbetet intuitiv. Kontrollpanelen är belyst vilket gör den lättare att använda i mörker. Del av BlueLogic™ användargränssnitt omfattar Geonavs unika Pane Manager™ och HaloView Rotation™, en funktion som gör att vissa rutor och information kan anpassas efter eget önskemål.

Med branschens mest kraftfulla processor och 2GB höghastighetsminne, uppdaterar G12 alla vyer med kartbild, radar, ekolod, AIS och data på ett ögonblick. UltraClear Display™ ger suverän tydlighet med en glasbunden XGA-skärm och rent teckensnitt. Sebarheten har också förbättras i alla förhållanden från direkt solljus till totalt mörker. G12 är den första multifunktionsdisplayen som kan erbjuda konsumenterna ett val av kartografi från de två ledande tillverkarna av elektroniskasjökort – Navionics® och C-Map by Jeppesen®. Den levereras med attraktiva, inbyggda baskartor från både C-MAP och Navionics och kan kompletteras med mycket detaljerade kartor från deras respektive världsomspännande kartkataloger.

G12 är först i branschen med den enda multifunktionsskärmen i sin klass som har inbyggt ekolod. XD Sonar™ är en dubbelfrekvens, 2kW mottagare (200/50 kHz) som ger exakta resultat på upp till 1000 meters djup. Geonavs systerbolag Humminbirds långvariga erfarenhet av ekolodsteknik gör att G12 med XD Sonar är en produkt av absoluta världsklass. Ett brett urval av givare för alla behov och monteringar finns som tillval. BackTrack Data Recall™ funktionen gör det enkelt att gå tillbaka för att se ekolodhistoria.

Med integrerad waypointlagring, skärmbildsdumpning, ekolodzoom och anpassningsbar färgpalett är XD sonar™ fullt utrustad för fiske och fritid. G12 har också en vattentät anslutning för USB och minneskort med exklusiva QuickConnect™ Data Port i fronten. Bakom en vattentät dörr möjliggörs en snabb USB anslutning för enkel data upp/nerladdning samt två HDSD minneskortplatser för förprogrammerade kartor och waypoint ner/uppladdning. Andra nya Geonav produkter som lanseras är: • GSC 110 Autopilot: bygger på beprövad styrningsteknik för att tillhandahålla tillförlitlig, exakt styrningskontroll med en elegant industridesign och enkelt användargränssnitt. • HD Ethernet Radar: Radarbild på 2D-och 3D-kartor och så många som 20 MARPA mål. • GTX AIS transponder: visar namn, position, kurs, hastighet och annan viktig information på upp till 100 fartyg med denna känsliga transponder.

Pris 59 995 kr.

www.comstedt.se