9 juni, 2010

ULYZ lanserar Freedom 300+

Det Belgiska gummibåtsmärket ULYZ håller på att lansera sina nya 2010 års modeller med en ny och modern ”touch.” Första produkten som lanseras är FREEDOM 300+, en båt som framhäver ULYZ som en klar ledare i industrin.

Pressrelease:

Med målet att starta nya trender inom gummibåtsmarknaden skapade ULYZ huvuddesigner, Jonathan Mahieddine, ett elegant samt energiskt mönster för att ge båtarna ett nytt fräscht utseende. Han inspirerades av ”rörelserna av vågorna i medelhavet,” och valde därmed en djup blå färg till fören blandat med grått, samt en skvätt av briljerande gult för att ge liv till båten.

Med sitt nya dynamiska utseende och sin tilltalande nya logga lyckas ULYZ senaste modeller utstråla både lyx och funktionell elegans.

OM FREEDOM 300+
Denna allvädersbåten är ämnad för både yrkesmässiga- och nöjes- användare. Den är perfekt för helgutflykter med familj och vänner. Med sin unika design är den i klass även med veteranerna i branschen.

FREEDOM 300+ är gjord av ett 0.8 mm tjockt trippel lager av 1100 Decitex PVC material och kan därför motstå tuffa vatten och intensiv användning. Den kommer med hög-tåligt marin trä däck, rymmer bekvämt 4 pers, tar en motor med up till 10 Hk, och är utrustad med 2 bärhandtag, ett säkerhetsvalv, 1 super L-D-ring och 2 D-ringar för tillägning.

ULYZ är ett Belgiskt varv som tillverkar RIB och gummibåtar. ULYZ båtarna är välkända bland yrkesmässiga båtanvändare, inklusive fiskare, dykare, båtkörningskolor, brandmän och säkerhetstyrkor i flodslättar. Båtarna säljs i över 30 europeiska länder.

www.ulyz.com