10 juni, 2010

Nya Pursuit OS 345 ger lyxkraft på sjön

Sveriges första exemplar av nya Pursuit OS 345 finns nu i Gulves Stockholms showroom i Älvsjö, Stockholm. Pursuit OS 345 är en av årets mest intressanta nykomlingar inom motorbåtarnas premiumklass och erbjuder mycket kraft och hög komfort med dubbla Yahama 350 hästars V8-motorer och gott om utrymme. – Båten är ett riktigt kraft- och lyxpaket! Yahama F350 är dessutom världens största, starkaste och första V8 fyrtaktsutombordare. Dessutom har båten en läcker design och är mycket bra planerad där varje millimeter utnyttjas optimalt. Och den erbjuder hemmets alla bekvämligheter utan att göra avkall på prestanda och fart, säger Mats Andersson på Gulves Stockholm.

Pressrelease:

Pursuit OS 345 följer sin storasyster OS 375 vad gäller design och komfort. I styrhytten har du 360 graders fri sikt och i det välutrustade pentryt finns gott om utrymmes- och arbetsplats.

Även kojplatserna är väl tilltagna och bekväma med plats för minst fyra vuxna. Den avancerade klimatanläggningen håller temperaturen på en bekväm nivå oavsett väder och årstid. Och självklart finns en rymlig dusch och toalett ombord, allt med genomtänkta designdetaljer av högsta klass.

www.gulvestockholm.se

Längd: 11,09 m
Bredd: 3,65 m
Vikt: 6 800 kg