14 juni, 2010

Aspergo AB lanserar unik bränsledunk

Nu behövs ingen tratt när du ska fylla din gräsklippare, utombordare, motorsåg eller röjsåg. Den unika konstruktionen gör det möjligt för små maskiner att fyllas snabbt, smidigt och enkelt utan spill. Den smala pipen ger full kontroll även i de minsta tanköppningar. Ventilation av dunken ger ett jämnt flöde. Med Rapidon 6 kan du fylla upp snabbare, enklare och bekvämare än någonsin. Placera dunken över påfyllningshålet och styr bränsleflödet via doseringsknappen.

Dunken är ventilerad vilket ger ett jämnt flöde och dig full kontroll av fyllningen. Det halvrunda påfyllningsröret ger god synlighet ner i tanken och passar även de minsta tanköppningar på alla typer av maskiner.

Efter tankning och vid förvaring låses Rapidon 6 genom att enkelt vika tillbaka påfyllningsrör och doseringsknapp. Det blir inget spill och ingen besvärlig hantering, utan rent och enkelt.

Den stadiga dunken har två handtag så du kan bära den i önskad ledd, eller hålla den stadigt vid påfyllning av gräsklippare, röjsågar, motorsågar, båtmotorer eller andra motordrivna maskiner och verktyg.

Kapaciteten på 6 liter är idealisk för små motordrivna maskiner och verktyg. Det finns en stor öppning för enkel påfyllning av 2-takts eller 4-takts bensin, diesel, alkylatbensin eller andra flytande vätskor.

Den transparenta dunken har litergraderingar både för “påfyllnings” position (vertikalt) och för “förvarings” läge (horisontellt) vilket gör det lätt att alltid se vätskenivån. Rapidon 6 är en schweizisk kvalitetsprodukt och passar lika bra för hushållet som den professionella användaren. Dunken har rönt stor uppmärksamhet i Europa och fått flertalet innovationspriser.

Pris 395 kr.

www.aspergo.se