15 juni, 2010

Sverigepremiär för Pursuit S 280 Sport

Pursuits nya motorbåtsmodell S 280 Sport gör Sverigepremiär hos Gulves Stockholm. Med dubbla 250 hästars utombords Yamaha-motorer, rejäl hardtop och gott om smarta förvaringsutrymmen och sköna sittplatser erbjuder S 280 Sport ett mycket komfortabelt, snabbt och robust alternativ för den som vill ha en “dagbåt med hög kvalitet”.

Pressrelease:

– Det är den perfekta day-cruisern för familjeutflykten, vattenskidåkningen eller fisketuren! Det robusta skrovet, anpassat för hög fart i krävande sjö, levererar snabb gång oavsett väder och utan att du behöver tumma på komfort och trygghet, säger Mats Andersson på Gulves Stockholm som har generalagenturen för Pursuit.

Pursuit S 280 Sport introducerades 2009 och nådde Sverige först nu. Båten har en förlängd hardtop för extra solskydd, väl tilltagna vatten-, bränsle- och förrådsutrymmen, vackra teakdetaljer och extremt sköna säten.

Designen, skrovkonstruktionen, utrustningen samt den höga kvaliteten och komforten gör att det är nästan ”ingen sport” att köra en Pursuit S 280 Sport.

Längd: 8,53 m
Bredd: 2,9 m
Vikt: 3 700 kg
Bränsle: 832 liter
Vatten: 75 liter
Hålltank: 75 liter
www.pursuitboats.com/S280.htm

www.gulvestockholm.se