18 juni, 2010

Ny Fairline Squadron 41 får premiär i Cannes

Den helt nya Fairline Squadron 41 flybridge får sin internationella premiär vid årets Cannes International Boat & Yacht Show, som hålls 8-13 september. Båten har väldigt stora utrymmen i förhållanden till sin storlek och är den största båten i 40-fotsklassen från det engelska varvet hittills.

I den nya Squadron 41 används extremt mycket glas, inklusive flera stora skylights som ger ett rejält inflöde av ljus i båten. Enligt varvet har båten samma känsla av lyx som i betydligt större båtar och den är försedd med en extra stor flybridge.

På mässan i Cannes visar Fairline hela åtta båtar. Bland de övriga modellerna finns den nya Targa 58 GRAN TURISMO och den nya Targa 44 OPEN express cruiser. Targa 58 GRAN TURISMO har tre kabiner som standard och kan förses med en extra kabin för besättningen medan Targa 44 OPEN express cruiser har två kabiner samt en stor, öppen cockpit för social samvaro.

www.fairline.com