30 juni, 2010

Båtjakt från soffan med Aqualiv och Atlantica

Nu är det slut på alla våghalsiga båtjakter. Med Aqualivs position- och inbrottslarm BlackBox Easy har du full koll på var din båt befinner sig. Oavsett vem som kör den. Stjäl någon båten är det bara att följa färden på en karta direkt i mobiltelefonen, och sedan meddela polis vart förövaren är på väg. Säkrare båtjakt finns inte.

Många som blivit utsatta för båtstölder beklagar sig över hur sällan tjuven åker dit. Och polisen har knappast resurser för fullt pådrag så fort något blir stulet. Tack vare Atlanticas och Aqualivs satsning på stöldförebyggande, spelar det ingen roll längre.

Aqualiv har tagit fram position- och inbrottslarmet BlackBox Easy och erbjuder det som en tjänst för att båtstölderna ska reduceras och fler tjuvar sättas dit på bar gärning.

Aqualiv erbjuder till Atlanticas kunder ett kampanjpris på enheten som dessutom ger sänkt försäkringspremie. Den som har en hög premie kan i slutändan faktiskt spara pengar om du köper tjänsten.

– Vi hoppas på att en stor andel av Atlanticas kunder nu nappar på deras generösa erbjudande med premierabatter, installationsbidrag samt vår rabatt, för att göra båtägandet ännu tryggare för en liten peng, säger Mattias Malmgren, VD Aqualiv.

Erbjudandet gick ut till över 50 000 försäkringstagare i Atlantica under midsommarveckan.

Läs mer om BlackBox Easy och erbjudandet på www.naveye.com/atlantica