30 juni, 2010

Stor och lyxig sportkupé från Sessa på 54 fot

Italienska Sessa Marine är ett av de varv som verkligen har lyckats med introduktionen av ett antal nya modeller, Trots den recession som vi nyligen har gått igenom har varvet valt att ta fram en serie nyheter, som nu kompletteras med den nya C54 Sport Coupé. Det är en öppen version av välkända Fly Bridge 54, som innehåller all den komfort som finns hos en stor båt.

Denna 16 meter långa lyxiga båt är byggd i samma stil som flera av Sessa senaste modeller, av vilka Båtliv har provkört även ett par större båtar. De är byggda med hög kvalitet och båttillverkaren har lagt stor möda på att välja rätt material i alla inredningsdetaljer samt bygga tysta och effektiva skrov.

C54 Sport Coupé har bland annat ett riktigt stort soldäck och ett matbord med plats för åtta personer. Under däck finns tre kabiner inklusive en centralt placerad “master suite” med separat badrum/toalett samt pentry.

Totalt kommer Sessa Marine att introducera sex stycken nya modeller för den kommande säsongen.

Tekniska sepcifikationer
Längd: 16,36 m
Bredd: 4,70 m
Motorer: 2 x Volvo IPS 900
Passagerare: 14
Vikt: 21 ton
Bränsletank: 2 x 1000 l
Vattentank: 2 x 283 l
Hålltank: 155 l

www.sessamarine.com