10 juli, 2010

KSSS Anton & Sebastian etta i världstoppen

Anton Dahlberg och Sebastian Östling från KSSS har precis intagit första plats i världsrankingen i OS-klassen 470 efter en silvermedalj i världscuptävlingen i Kiel. – Vi är överlyckliga över att vara rankade etta i världen, säger Anton Dahlberg. Hela säsongen har gått riktigt bra. Vi har hittat rätt i både båten och klassen. – Jag hoppas att detta kan inspirerar andra ungdomar i KSSS att vilja satsa mer. Följ dina drömmer, rekommenderar Anton.

Pressrelease:

Vid frågan om vilket stöd de fått från KSSS svarar Anton så här:

-Hade det inte varit för KSSS hade den här satsningen inte varit möjlig. Vi har fått mycket hjälp av bland annat Peter Sundelin och ett enormt stöd av Therese Ahlström när hon tog över rollen som Klubbdirektör. Även Thomas Gross har varit underbar. Vi har känt en väldig trygghet från KSSS när det stormat som mest, säger Anton.

Närmast väntar världsmästerskapet i Haag måndag 12:e juli som radarparet Anton och Sebastian är riktigt laddade inför.

www.ksss.se