16 juli, 2010

Expressklassen går mot en ny succé

58 stycken Expresser är nu anmälda till SM/NoM i Marstrand, meddelar Västkustens Expresseglare. – Målsättningen med både topp och bredd är nådd med råge! säger Stefan Falkenberg, SM-gruppen. ”Det finns både rookies och ett stort antal riktigt vassa besättningar som har chans att ta hem SM-bucklan!”

Västkustens expresseglare kan också meddela att Bengt Falkenberg, från First 40:an Teknova/Albatross Racing, kommer till startlinjen i Marstrand med en helt nybyggd express!

Missa inte evenemanget på GKSS tisdag den 20 juli kl. 18.00 då båttrailern från CO-släpet lottas ut bland de anmälda båtarna! Det blir också information om GKSS, Musto, After Sail och allmän information inför SM/NoM. Givetvis sänder även X-Race TV live.

www.expresseglare.org