20 augusti, 2010

redKnows GPS-larm blir standard i Doralbåtar

Redknows MiniFinder spårbara GPS-larm kommer att monteras i alla nya Doralbåtar som säljs i Sverige från och med Augusti 2010. JvM MARIN som är ny generalagent och exklusiv återförsäljare av DORAL© daycruisers och lyxyachter i Sverige och Finland, har tagit beslutet att installera redKnows MiniFinder spårsändare som standard i alla båtar de säljer.

– DORAL© är exklusiva båtar som är attraktiva stöldobjekt. Genom att installera redKnows MiniFinder som standardutrustning får kunden en hög säkerhet redan från början. Dessutom får våra kunder lägre premie på sina båtförsäkringar, med en redKnows spårsändare installerad, säger Jonas von Matérn, ägare av JvM Marin.

– Vi är självklart glada över förtroendet, säger Mattias Olsson marinansvarig på Axtech AB. Det ökar tryggheten för kunden som när som helst kan kontrollera positionen på sin båt. Det underlättar även för kunderna att JVM Marin installerar larmet direkt på ett ställe där det är omöjligt för tjuven att hitta det. Vi hoppas att det skickar en signal att det inte är någon mening med att stjäla en Doralbåt, avslutar Mattias.

redKnows finns representerat hos JVM på Flytande båtmässan Stockholm 2 – 5 september.