3 september, 2010

Fortsatt satsning på båtmässa i Limhamns Småbåtshamn

Helgen 17-19 september kommer det att bli en ännu större båtfest i Limhamns Småbåtshamn. Det kommer att visas nya båtar och tillbehör i sjön och på land. Vi kommer att fortsätta med en speciell brygga för de som vill sälja sin begagande båt. På bilden syns initiativtagaren, Axel Billquist på Delphia Yachts.

Efter succén 2009 med att dra igång en båtmässa i Sveriges tredje största stad så har vi nu beslutat att låta mässan återkomma 2010.

– Vi hade närmare 3 000 besökare på de tre dagarna vi hade öppet berättar Axel Billiquist, intiativtagare till Öppen Brygga.

– Vi känner att intresset är för stort för att låta bli. Vi har fått flera förfrågningar från flera nya utställare. Att ha Småbåtshamnen i Limhamn som samarbetspartner är ett naturligt led i vår plan att växa.

2010 års mässa flyttas längre ut på vågbrytaren mot Öresund vilket kommer ge nya möjligheter till ett större och bättre mässområde. I år kommer det utställare från båda sidor av sundet!

– Listan med intresseanmälningar växer ständigt vilket vi ser som ett gott betyg för mässan. Liksom 2009 kommer inträdet att vara gratis. Det enda vi inte kan påverka är vädret men genom att lägga mässan en vecka tidigare hoppas vi att vädergudarna skall vara snällare i år! Vill man ställa ut är man välkommen att kontakta oss och sälja sin begagnade båt är det bara att höra av sig!

www.oppenbrygga.se