13 september, 2010

Hella lanserar egen webbsida

Vad är fördelen med LED-ljus i båten eller fjärrljus på bilen och ska man ha runda eller fyrkantiga strålkastare? Dessa och många fler funderingar kan man framföra och få svar på via www.hella.se, den första egna webbsidan som varumärket lanserar i Sverige.

– Vi representerar ett kvalitetsmärke som i många fall ligger ljusår före konkurrenterna och det vill vi visa på den nya webbsidan, säger Helena Torstenson, på Hella-avdelningen inom KG Knutsson AB.

Hella, som bland annat var först ut med xenonljus och dynamiskt kurvljus, har i många fall satt standards för hela branschen. Forskningscentret i Lippstadt och de tuffa laboratorietesterna där är viktiga byggstenar för att skapa trovärdighet kring varumärket.

– Ett långvarigt och gott partnerskap med bilindustrin hjälper också till, säger Helena Torstenson.

För första gången får nu varumärket Hella en helt egen webbplats i Sverige.

– Det känns väldigt bra att kunna samla all information om Hella till ett och samma forum. Vi har mycket att berätta och såväl återförsäljare som konsumenter kan hitta mycket bra information på webbsidan. Som till exempel att fjärrljus ger en större bredd och längre räckvidd på ljusbilden och att en rund strålkastare alltid ger mer ljus än en rektangulär strålkastare med samma bredd, eftersom den rektangulära egentligen är en rund där man kapat bort över- och underdel.

Webbsidan, som uppdateras löpande, kommer framöver även att innehålla mer information om de arbetsstrålkastare och varningsfyrar som också ingår i Hellas sortiment.

För den som vill prova hur den egna bilen ter sig med ett par extraljus från Hella så kan ett klick på ”Provhytten” vara till hjälp.
– Där är det lätt att se hur Hellas extraljus ser ut på olika bilmodeller, säger Helena Torstenson.