17 september, 2010

Ulvö Hotell – ny medlem i Petit Hotel

Det här hotellet ligger på Ulvön, i skärgården utanför Örnsköldsvik, 50 mil norr om Stockolm. Många kommer till hotellet enbart för maten och miljön. Det är fullt möjligt att göra en dagsutflykt till Ulvö Hotell. På sommaren tar man antingen en av de reguljära båtarna, en chartertur eller sin egen skuta. Under resten av året kan man bland annat ta en tur med M/F Ulvön, som går året om. Vintertid kan man också åka svävare till ön.

Hotellet välkomnar sina gäster till ett helt nyrenoverat hotell, där det vackra utomhus möter det vackra inomhus. Där barnens skratt i poolen möter måsarnas skrin och båtägarens glada visslande. Njut på den sköna uteserveringen. Kanske ackompanjerat av havets läckerheter.

Som en del i projektet “En skärgård i världsklass” har en fantastisk gästhamn byggts framför hotellet. Ett stort trädäck omsluter den nya hotell- och barnpoolen och knyter ihop gästbryggan med hotellet. Nya och fler båtplatser, bryggor och gångstråk gör det möjligt för ännu fler att ta del av Ulvön och Höga Kusten.

”För att gästerna ska må extra gott har vi lagt ner extra energi på sängarna, badrummen, färgerna och ljuset. De 26 hotellrummen är individuella och paketerade med omsorg i sparsmakad skandinavisk design”, säger driftchefen Magnus Malmborg.