28 februari, 2011

Husbåt och flytande bastu – även för vinterbruk

Det är inte utan orsak modellen på fotografiet har kallats den perfekta sommarstugan. Båten levereras fullständigt inredd med ett komplett kök som även den kräsne kocken godkänner, vardagsrum, bastu, inklusive duschrum och WC samt mysigt sovrum.

Förutom terrassen på bottenplan där besättningen är skyddad för regn och solsken, finns det en generöst tilltagen terrass på taket för sköna solbad, mysiga fikastunder eller en njutbar middag vid solnedgången.

Genom sin katamarankonstruktion är CatMarina stabil och säker även om det blåser upp. Konstruktionen gör att CatMarina är osänkbar. Tack vare hennes ringa djupgående är det lätt att smyga in i grunda vikar för att ankra. Närhet till naturen och havsutsikt ingår som extra bonus.

CatMarina behöver inte lyftas upp under vintern. Lämna henne liggande i en skyddad vik och njut av vistelsen ombord då isen och snön täcker skärgården.

Info: www.catmarina.se