2 mars, 2011

Säkrare på sjön med vår navigationsutbildning

Båtakademin är ett nytt utbildningscentrum för dig som vill skaffa dig kunskaper för ett tryggare och säkrare båtliv. Båtakademin leds av Kent Lindberg, välkänd auktoritet och en av Sveriges mest uppskattade pedagoger inom navigation och sjöutbildningar. Över 4 000 svenskar har redan gått någon av hans kurser.

– Vårt signum är att alltid mixa teori och praktik i våra kurser. Vi tror helt enkelt att man lär dig bättre på det viset och så skapar vi grunden för ett säkert och tryggt sjöliv för de som deltar i våra kurser, säger Kent Lindberg.

Båtakademin har ett brett kursutbud som passar både nybörjaren och den som behöver yrkeskompetens. Bland våra kurser märks Förarintyg/båtkörkort, Kustskepparintyg och Fartygsbefäl klass VIII.

Träffa Kent Lindberg och Båtakademins andra experter i deras monter AG:24B på mässan “Allt för Sjön” (5-13 mars 2011).