5 mars, 2011

Dometic lanserar en ny modern gasolspis och ugn

Dometic lanserar den nya Dometic SMEV CU433 Moonlight Cooker på båtmässan i Stockholm. Med dess spegelsvarta glas på toppen som reflekterar de blåa gasollågorna, är Moonlight en en fröjd för ögat i det moderna marina köket.

Ugn med grill, tre brännare, elektrisk tändning och lätt att rengöra gör matlagningen till ett nöje. Att den dessutom har brännarlock av rostfritt stål, kastrullhållare och balansupphängning som standard gör att den är utrustad för tuffa tag.

Moonlight drivs på gasol som erbjuder den högsta värmevärdet per kilogram av alla flytande bränslen.Temperaturen i ugnen och på spisen kan enkelt justeras på kontrollknapparna. Som på alla Dometics gasolspisar är den utrustad med säkerhetssystem som stänger av gasolen om lågan slocknar. Ugnsluckan har säkerhetslås som förhindrar att luckan öppnas i hård sjögång.

Dometic Group lanserar fler intressanta nyheter på Allt för sjön i Stockholm den 5-13 Mars 2011.

Kommentarer

Lennart Lilja 11:53:03 2011-03-05

Det där var väl inget nytt. Det där företaget borde anlita mig som produktutklare. Då hade ni kunnat få se fram mot att se Kyl-ugnen, Spistoaletten och gasdiskmaskinen,.