7 mars, 2011

Rekordinledning på Allt för Sjön

För Bavaria Fabola Sverige har inledningen av Stockholms internationella Båtmässa (Allt för Sjön) varit rekordartad. – Aldrig tidigare har vi avslutat så många affärer på de två inledande dagarna, säger Marcus Lindquist på Bavaria Sverige.

Redan på press och förhandsvisningen sålde företaget två Greenline 33 Hybrid. På den första officiella öppningsdagen sålde de tre Bavaria Sport 28, en 34 Sport och fyra Campus 7.4.

– Efter två dagar har vi alltså sålt tio båtar. Bavaria Cruiser Sail Away, en ”nyckelfärdig” båt, är en fortsatt succé där vi tagit in nio bokningar de senaste två veckorna. Efter över 20 år på mässan har vi aldrig upplevt en så stark inledning på mässan, säger Marcus Lindquist.

Bilden föreställer nya Fabola Campus 7.4 på Allt för Sjön.

Info: www.bavariasverige.se