7 mars, 2011

Sunseeker 48 Portofino visas på Allt för Sjön

Supreme Marine AB, återförsäljare för Sunseeker i Sverige, har Sverigepremiär för Sunseeker 48 Portofino på Allt för Sjön. Båten är en av de allra största på båtmässan och fyller upp en stor del av ena kortväggen med sina 16,2 m totallängd. Återförsäljaren har ännu större nyheter på gång. Senare i sommar får de hem en Sunseeker 63 Manhattan med Volvo Penta IPS 1200.

Internationellt är Sunseeker ett av de mest käna varumärkena i båtbranschen. Denna engelska båttillverkare, som har närmare 2 500 anställda vid sina anläggningar i södra England, är dessutom ett av de ledande varven i hela världen vad gäller design och materialval.

49 Portofino har en speciell interiör med en mycket rymlig ägarkabin akteröver och stora fönster på sidorna. Föröver finns gästkabin av det lyxigare slaget. Totalt finns fyra kojer ombord.

Båten klan fås med en öppen lösning eller som hard top.

Tekniska specifikationer
Längd: 16,17 m
Bredd: 4,30 m
Djup: 0,85 m
Fart: upp till 34 knop

Supreme Marine AB har monter nr A27:28.

Info: http://www.suprememarine.se