9 mars, 2011

Kim Larsen på Stenungsbaden 26 augusti

Efter några års planering presenterar Stenungsbaden Yacht Club och Nöjet Konsert AB: Premiär för Stenungsbaden, Concert Arena – en specialbyggd scen i sluttningen nedanför hotellet. Önskemålet har hela tiden varit att få starta med Kim Larsen & Kjukken, bättre premiärartist är svårt att tänka sig. Vi vet alla hur denne efterlängtade danske kämpe kan bjuda på en ”dejlig aften”. Dessutom är detta den ena av endast två Sverigespelningar 2011! Det blir en helkväll med massor av musik och god mat och dryck.

Kim Larsen har varit en stor del av Danmarks musikliv i mer än 30 år – under 70-talet som rösten i legendariska Gasolin, på 80-och 90-talen med en framgångsrik solokarriär och de senaste åren tillsammans med bandet Kjukken. Han har alltid varit populär i Sverige och sommaren 2011 är han tillbaka, med material från hela karriären – från Gasolin via soloperioden till nyskrivet material.

Kommentarer

lars 22:11:30 2011-09-03

För mycket gubbrock!!!!!