11 mars, 2011

Navionics bjuder på fria uppdateringar

Sjökortstillverkaren Navionics lanserar nu ett nytt koncept kallat “Freshest Data”, där de bjuder alla sina kunder på dagliga, fria uppdateringar under ett helt år. Navionics är världsledande på elektroniska sjökort, så det här får stor betydelse för många som har företagets sjökort i sina GPS-plottrar eller iPad.

Nyheten gäller ägare av Navionics Gold eller Navionics Platinum+ sjökort för marina plottrar, tillverkade i april 2010 eller senare. De kan alla se fram emot “Fresh Data” service.

Uppdateringarna ska, enligt Navionics, komma regelbundet. Det blir därmed int längre nödvändigt att vänta ett helt år eller i vart fall flera månader innan några uppdateringar finns tillgängliga. Det är säkert en välkommen nyhet för alla som vill ha fräscha sjökort till båtsäsongen.

Info: www.navionics.com