11 mars, 2011

Sea Ray 205 Sport bästsäljare över 20 fot

Båtvärldens storsäljare finns inte bland lyxbåtarna utan återfinns bland båtar som vanligt folk har råd med. Det bekräftas inte minst av uppgifterna från amerikanska Sea Ray Boats, vars storsäljare är den båt som vi visar på bilderna här intill. Det är en Sea Ray 205 Sport, toppmodellen bland företagets fyra båtar i Sea Rays Sport Series.

Uppgifterna är inte Sea Rays egna utan publiceras av Statistical Surveys, Inc.

– 205 Sport är en av de bästa båtarna i sin klass. Kombinationen av tidlös design och smarta lösningar gör denna Sea Ray så populär, säger Rob Noyes, marknadschef för Sea Ray.

– Vår serie med båtar Sport Series når ut till aktiva köpare och båtägare som vill ha goda prestanda och mycket båt för sina pengar.

Enligt undersökningsföretaget är 205 Sport en bra båt som ger mycket till sina ägare. redan 2008 utsågs modellen till “Best Buy” i Consumer Digest magazine. Båten har även fått en rad andra utmärkelser, bland annat av Marine Industry Customer Satisfaction Index (CSI) Awards och National Marine Manufacturers Association (NMMA).

Motorbestyckningen är en 260 hk MerCruiser sterndrive.

Info: www.searay.com