31 mars, 2011

Retro à la 70-tal från Helly Hansen

Helt rätt till våren och sommaren 2011 är Helly Hansens sportiga klädkollektion för killar, Oslo Fjord, som består av genomtänkta och bearbetade retroplagg i 70-tals anda. Helly Hansen har i både tröjor och nederdelar, i form, färg och mönster, lyckats förena känslan i gamla70-tals favoriter med inspiration hämtad från den norska naturen med dess fjordar.

Den klassiska favoriten, Catalinajackan, finns i en härlig kornblå färg och har kontrasterande linjer av segeltyg. Jackan matchas snyggt med ett par vaxade jeans eller shorts och bomullströjor med lång och kort ärm.

Kollektionen har såväl ett sportigt som ett klassiskt och marint formspråk och innehåller allt från t-shirts, skjortor och skor för en helt komplett garderob.

Faerder Catalina jacket 1 500 SEK
Faerder Rugger 800 SEK
Heritage Logo Tee 350 SEK
Heritage Logo Polo 550 SEK
Fjord jeans 1 000 SEK
Faerder shoe 900 SEK

Info: www.hellyhansen.com