5 april, 2011

Chalmers ordnar studentseglingar

Fredagen 6 anordnas Chalmers Student Sailing utanför Lindholmen i Göteborg för tredje året i rad. Under dagen träffas företagsrepresentanter och studenter för att gemensamt delta i en hel dags seglingsevenemang och arbetsmarknadsdag.

Deltagande företag får innan evenemanget välja studenter och på så vis bilda ett lag på tio personer där minst fem ska vara studenter. Om ni önskar erbjuder vi urval med CV och eventet riktas mot studenter i årskurs fyra och fem samt sista årets högskoleingenjörer.

Laget håller ihop hela dagen och arbetar tillsammans på båten. Antalet företag är begränsat till tolv, vilket betyder att det är först till kvarn som gäller.
Eventet är öppet för alla studenter på Chalmers. Företag som deltar får även monterplats med bord för vidare kontakt med besökande studenter.