5 april, 2011

Retro á la 70-tal från Helly Hansen

Helt rätt till våren och sommaren 2011 är Helly Hansens sportiga klädkollektion för tjejer, Oslo Fjord, som består av genomtänkta och bearbetade retroplagg i 70-tals anda. Helly Hansen har i både toppar och nederdelar, i form, färg och mönster, lyckats förena känslan i gamla70-tals favoriter med inspiration hämtad från den norska naturen med dess fjordar. Den klassiska favoriten, Catalinajackan, finns i en härlig kornblå färg och har kontrasterande linjer av segeltyg.

Jackan kan matchas med ett par vaxade jeans eller shorts och stickade randig bomullströjor i olika färgkombinationer. Kollektionen har såväl ett sportigt som ett klassiskt och kvinnligt formspråk och innehåller allt från klänningar och kjolar till bikinis och skor. En komplett garderob för alla aktiva modemedvetna kvinnor.

Faerder Catalina jacket 1500 SEK
Faredrer Knit 900 SEK
Faerder Dress 1000 SEK
Norse Heritage Waxed pant 1000 SEK
Halifax shorts 600 SEK
W lat.42 shoes 700 SEK

Info: www.helly-hansen.com

Kommentarer

Anders 20:32:04 2011-04-05

Lite tråkigt att HH ska vara så dyra. Sist jag kollade på deras plagg i en affär så var jackan gjord i Polen och fleecen i Kina! Till de priserna borde de vara svensktillverkade!

isaac 11:02:32 2012-05-29

best nike dunk sb shoes in the <a href="http://www.estarnike.com/"> cheap nike sb shoes </a> online stoers. also offer cheap nike free running sheos and nike lunar + sheos for cheap shoppinng