8 april, 2011

Hydro Power Sportswear för tjejer 2011

Designteamet bakom Hydro Power Sportswear på Helly Hansen har uppdaterat förra årets kollektion med nya marina damplagg inför våren och sommaren 2011. Hydro Power Ripstop Hoodie, den ultimata midjekorta jackan med huva tillverkad i vattenfrånstötande tunn nylon, passar självklart på båten så väl som i hamn.

Tillhörande Quick Dry pants, i marint eller vitt, är som de heter snabbtorkande och har smarta fickor för alla små prylar som kan behövas ombord. I kollektionen finns också snygga toppar med puffärm med eller utan krage samt badbyxor och bikinis, designade helt i Hydro Power anda.

Storlekarna i kollektionen går från XS-XL.

Priser
Hydro Power Rip Stop Hoodie 1500 SEK
Hydro Power Costal Polo 600 SEK
Coastal Tee 500 SEK
Hydro Power Quick Dry ¾ pants 800 SEK
Red Sea Bikini 400 SEK
Hydro Power trunks 900 SEK

Info: www.helly-hansen.com