8 april, 2011

Agapi ny partner till KSSS

Agapi ny partner till Kungliga Svenska Seglarsällskapet. En Agapi 900 Walk Around, med sin unika kombination av RIB:ens fördelar med en mer bekväm och väderskyddad design, kommer att vara dedikerad KSSS för att möta deras nya behov.

KSSS har valt att använda Agapi Charter för att tillhandahålla säkra och upplevelserika båttransporter i samband med stora regattor och evenemang.

I tillägg kommer en Agapi 900 Walk Around, med sin unika kombination av RIB:ens fördelar med en mer bekväm och väderskyddad design, att vara dedikerad KSSS för att möta deras nya behov.

Agapi Charter är Skandinaviens ledande leverantör av upplevelseturism till sjöss och har en Nlotta på tio båtar. Båtarna förvaras och transporteras på trailer, vilket möjliggör snabb och kostnadseffektiv navigering i Sveriges alla vatten.

Agapi Nick utmärkelsen “Årets Rookie 2010” av Praktiskt Båtägande för deras nytänkande avseende miljö, design och användningsområde för RIB­‐båten. Agapi Charter har som affärsidé att kombinera äventyr, kuriosa och naturupplevelser på ett mycket tryggt sätt där erfarna kaptener borgar för en säker och intressant färd.

Kungliga Svenska Segel Sällskapet, KSSS, är Sveriges största och ett av världens äldsta segelsällskap.
Det grundades 1830 och har idag över 6 000 medlemmar.
KSSS arrangerar läger, junior-­ och elitträning samt eskadersegling. KSSS är även en av de
ledande i Sverige varav ÅF Offshore Race (Stockholm­Gotland Runt) är en av de stora regattorna globalt.

Info: www.agapimarine.se