3 maj, 2011

Point 65 Kayak Center öppnar i Saltsjö-Boo & Saltsjö-Duvnäs

I helt nyrenoverade och fräscha lokaler på Prästkragens väg 2 i Saltsjö-Boo, öppnar inom kort Point65 Kayak Center Saltsjö-Boo och blir den 7:e butiken i Sveriges ledande kedja av upplevelse-centrum. Där kan kunderna köpa kajaker och tillbehör från världens ledande varumärken inom paddelsport. Övriga orter med ett Point 65 Kayak Center är Stockholm/Solna, Malmö, Norrköping, Göteborg, Gävle samt Rungstedt Havn i Danmark.

På Prästkragens väg ligger även andra kända butiker som Benns Mast & Båttillbehör och Sea Sea. Båda hör till Sveriges absolut ledande handlare inom båttilbehör. Point 65 vänder sig till samma köpstarka målgrupp från Värmdö och Nacka -området.

Point 65 Kayak Rental Saltsjö-Duvnäs
Samtidigt startar Point 65 ett Point 65 Kayak Rental i närliggande Saltsjö Duvnäs i samarbete med Saltsjö-Dufnäs Marina. Där kan man hyra kajak, delta i kurser och organiserade turer liksom provpaddla kajaker.

– Vi har under flera år sökt ett läge på södra sidan av stan och Prästkragens väg har varit vår drömadress. När vi nu fick detta tillfälle tvekade vi inte att slå till. Speciellt med tanke på den fantastiska renovering som genomförts för fastigheten och den grymma exponering mittemot bilprovningen. Att samtidigt kunna starta ett Point 65 Kayak Rental aldelles i närheten i samarbete med Saltsjö-Dufnäs Marina var pricken över i:et, säger Per Lundholm, Franchise Manager och Etableringsansvarig på Point65.

– Vi är väldigt glada att komplettera vår verksamhet med ett Point 65 Kayak Rental. Det är helt rätt att kunna erbjuda våra kunder en fantastisk aktivitet liksom Duvnäsborna i övrigt. Point 65 har ett väl fungerande och genomtänkt koncept som gör det extremt enkelt för oss att starta upp och driva en för oss ny verksamhet. Roligast skall bli att gå på Point 65’s utbildning med Nigel Foster, säger Niklas Odenteg, VD på Saltsjö-Dufnäs Marina.

Info: www.point65.se