9 maj, 2011

Vått startar båtbutik på vattnet i Stockholm

Måndag 9 maj öppnar Vått, generalagent för bland annat Chris-Craft, Boston Whaler, Pursuit och Tiara, ett nytt försäljningsställe vid Nacka Strands brygga i Stockholm. Här kan kunderna provköra olika båtmodeller. – Vi öppnar ett flytande showroom vid Nacka Strands bryggor, vilket också blir ett nytt försäljningsställe för oss, säger Göran Andersson, säljare på Vått.

– Vid bryggorna lägger vi några av våra finaste och senaste båtmodeller. Inledningsvis visar vi fyra av Pursuits vassaste modeller här. En stor fördel med att ha ett flytande showroom är att vi kan erbjuda våra kunder möjlighet att snabbt och smidigt provköra den båt de funderar på att köpa, poängterar Göran Andersson.

De båtar Vått har sjösatt vid Nacka Strand är Pursuit C 230 Center Console, Pursuit OS 235, Pursuit OS 315 Offshore och Pursuit OS 345 Offshore.
Våtts båtar ligger i marinan utanför restaurang J.

Vått (före detta Gulves Stockholm) är med 1800 kvadratmeters showroom, i Stockholmsförorten Älvsjö, ett av Nordens största försäljningsställen för motorbåtar. Företaget säljer flera av världens mest exklusiva motorbåtsmärken och är generalagent för bland annat Chris-Craft, Pursuit, Tiara och Boston Whaler i Sverige.

Även Riva och Baja ingår i sortimentet samt enstaka exklusiva bilmodeller med smala produktionsserier från Mercedes-Benz och Porsche. Under 2010 blev Vått Pursuits och Chris-Crafts största handlare utanför USA. Företaget startade 2004 samt ägs och drivs av bröderna Mats och Lars Andersson.

Info: www.vatt.se