18 maj, 2011

Point 65 Kayak Rental öppnar på Fejan

Den 1:a juni öppnar Point65 Rental Center på Fejan i Stockholms norra skärgård i det vackra Roslagen. En av Sveriges absolut vackraste platser för paddling. Här satsar vi övervägande på uthyrning och turer. Med en stor hyrflotta med övervägande havskajaker i både plast och glasfiber, alla splitternya, kan Point 65 Rental Center – Fejan erbjuda något av de mest exklusiva paddlingsupplevelser i Sverige.

Övriga orter med ett Point 65 Kayak Rental är:

Stockholm/Solna
Malmö
Norrköping
Göteborg
Gävle,
Saltsjö Duvnäs
Rungstedt Havn i Danmark

Point 65 Rental Fejan har ett helt suveränt läge som man enkelt når med en haltimmes färje-tur ut i Roslagens Skärgård.Här stannar även Blidösundsbolagets färjor som går från Strömkajen utanför Grand Hotell.