18 maj, 2011

Slusskurserna på Göta kanal fullbokade

Tillströmningen är fortsatt stor till Göta kanalbolags slusskurser. För fjärde året i rad erbjuder Kanalbolaget, i samarbete med Medborgarskolan, kurser i slussning för båtägare. Årets kurser har snabbt blivit fullbokade. – När vi startade slusskurserna visste vi inte hur stort intresset skulle vara, säger Anna Meyer, marknads- och informationschef på Göta kanalbolag.

– Vi är därför mycket glada över att slusskurserna fått ett så stort gensvar. Många som planerar att gå Göta kanal med egen båt, kan känna en viss osäkerhet för hur slussningen går till. Att få möjlighet att träna innan, har visat sig populärt. Det är extra roligt att även långväga deltagare har hittat hit i år, bland annat från stockholmsområdet, Värmland och Hälsingland, säger Anna Meyer.

Nu är det dags för årets slusskurser, som äger rum på följande tider och platser:

Bergs slussar
onsdag 18/5, kl 18-21
lördag 21/5, kl 10-13

Sjötorp
Lördag 21/5, kl 9-12

Info: www.gotakanal.se

Foto: Göta kanal.