21 juni, 2011

Kultur i Världsklass – ett unikt samarbete med Björholmens Marina

Det här är ett utflyktspaket som riktar sig till den konstintresserade som söker hög kvalite under hela vistelsen som varar under 1-2 dygn. På Skulptur i Pilane visas skulpturer från hela världen i ett landskap betat av får och omgivet av gravsättningar från bl.a. järnåldern. Akvarellmuseet visar upp sig från sin absolut bästa sida med ett expressivt måleri av Emil Nolde.

“Det är fantastiskt roligt att ha blivit utvald som samarbetspartner med dessa giganter inom konst och kultur. Tillsammans har de omkring 250.000 besökare årligen. Många av dessa har efterlyst ett högklassigt boende i samband med planerade besök till utställningarna.
På marinan erbjuder vi ett 4-stjärnigt boende (SHR) i ytterskärgård. Havet, bohusbergen och lilla fiskeläget Björholmen är närmaste grannar. Vår Svanencertifierade restaurang “Ultra Marin” serverar havets läckerheter på bryggan.

Missa inte en promenad på bryggorna, vår vedeldade bastu eller sträck ut på vår vita sandstrand. Innan avfärd ser ni våra egna konstutställningar av välmeriterade konstnärer som pågår hela sommaren. Berättar Jörgen Rudbäck VD och ägare.

Båda utställningarna pågår fram till 11 sept 2011.

Info: www.akvarellmuseet.org

Info: www.pilane.org